E-Zorg en persoons-alarmering specialist

Van Breda gaan samenwerken

27-8-2020

E-Zorg en specialist op het gebied van persoons-alarmering Van Breda BV zijn een partnership aangegaan. Een samenwerking die voor beide partijen groeikansen biedt, maar daarnaast ook een verbetering in de zorg oplevert. Met name in het domein van de ouderenzorg en de geestelijke gezondheidszorg.

Van Breda BV uit Brummen levert al meer dan 45 jaar oplossingen voor de zorgsector. Men ontwikkelt, produceert en levert communicatiesystemen voor in de zorg en garandeert 24/7 service op hun systemen. Werkveld is met name ouderenzorg, VG en GGZ. Betrouwbaarheid en service zijn kernwaarden voor dit Gelderse familiebedrijf en dat sluit naadloos aan op de het DNA van E-Zorg. Beide partijen zien het ontzorgen van zorgprofessionals en zorginstellingen als hun hoofdtaak.

Oplossingen op het gebied van patiëntmonitoring en -beveiliging zoals deze door Van Breda worden aangeboden stellen zorgmedewerkers in staat snel te handelen als er een signaal binnen komt. De beschikbaarheid van de verbindingen (uptime), de beveiliging van verbinding en eventueel opgeslagen data en de 24/7 ondersteuning zijn cruciaal voor deze concepten en daarmee dus voor zorginstellingen en hun cliënten. Tot hun diensten behoren video observatie, smart paging, dwaaldetectie maar ook communicatie-oplossingen die ouderen in staat stellen langer zelfstandig te kunnen blijven wonen.

“Als bedrijven kunnen we veel van elkaar leren”

CEO Erwin van Breda geeft aan waar voor hem nou precies de kracht van E-Zorg zit: “Voor onze klanten is het kunnen garanderen van een betrouwbare volledig veilige communicatieomgeving van het grootste belang. Het gaat om uitermate belangrijke en tevens zeer privacygevoelige communicatie. E-Zorg levert een afgeschermd internet, is volledig gecertificeerd en beschikt over een zeer moderne infrastructuur. Daarmee is de veiligheid dus geborgd en levert E-Zorg precies dat wat wij onze klanten willen aanbieden. Voor ons én voor onze klanten is dat key.” Leon Backes, managing director bij E-Zorg, ziet in Van Breda een ideale partner om samen nieuwe kansen op te pakken en grotere efficiency in de zorg te realiseren. “Van Breda heeft zeer veel ervaring in communicatie-oplossingen in de zorgsector en ontwikkelt en innoveert steeds door om zo processen te optimaliseren. Eenvoudiger en gebruiksvriendelijker voor zorgmedewerkers en tegelijk beter beheersbaar. Als bedrijven kunnen we veel van elkaar leren.”

Al 45 jaar specialist in oplossingen voor de zorg