Partneroverzicht

Op deze pagina vind je een overzicht van onze partnerships met verschillende partijen verdeeld over de verschillende domeinen waar men actief is. Wil je ook partner worden neem dan contact met ons op!

Algemene leverancier

Alterdesk

Comeniusstraat 5
Alkmaar
072 202 9110
info@alterdesk.com
Belangrijke wetenswaardigheden

Alterdesk is de ontwikkelaar van het veilige Alterdesk messaging platform. De KPN Zorg Messenger is gebaseerd op deze technologie. Lees hier meer over onze samenwerking: https://blog.alterdesk.com/nl/updates/kpn-zorg-messenger/

Erkende installatiepartner

Brocacef Supplies & Services

Straatweg 2
Maarssen
030 686 22 11
info@brocacefsupplies-services.nl
Belangrijke wetenswaardigheden

Brocacef Supplies & Services biedt u deskundige en persoonlijke ICT-dienstverlening: een totaaloplossing voor een zorgeloze ICT-omgeving binnen uw apotheek of praktijk

Applicatieleverancier

CompuGroup Medical

Nobelweg 32
ECHT
088-3876433
Belangrijke wetenswaardigheden

CompuGroup Medical Nederland is een 100% dochter van CompuGroup Medical AG. In Nederland bedient CompuGroup Medical meer dan 3200 klanten in de eerstelijns zorg (Huisartsen, Apotheekhoudende Huisartsen, Apotheken, Zorggroepen, Politheken, HAP), met meer dan 200 medewerkers verdeeld over 2 locaties (Echt, Zoetermeer). CompuGroup Medical Nederland levert ook de hardware- en netwerkinstallaties en bijbehorende gebruikerstrainingen. De gebruikers van onze software zijn vertegenwoordigd in de gebruikersvereniging ATLAS (huisartsen, apotheekhoudende huisartsen), Farmakeur (Apotheken) en HAgeDis (HAP). In samenspraak met de gebruikersvereniging worden continu nieuwe toepassingen ontwikkeld en bestaande toepassingen uitgebreid.

Erkende installatiepartner

Danthas

Kraaiheide 1
Drachten
0512 57 11 66
drachten@danthas.nl
Belangrijke wetenswaardigheden

Ontzorging op ICT-gebied zorgt ervoor dat u zich volledig op uw werk kunt richten. Wij willen daarin graag met u meedenken. Wij leveren diensten op het gebied van online werken, server- en werkplekbeheer, beveiliging, kantoorautomatisering en heel veel meer.

Applicatieleverancier

Faxservice

Hulswitweg 14
Haarlem
023 – 554 67 77
info@fax-service.nl
Belangrijke wetenswaardigheden

Faxservice levert betrouwbare en veilige digitale faxoplossingen binnen de zorg. Binnen de sector wordt nog vaak gebruik gemaakt van analoge faxapparaten. Een ziekenhuis stuurt en ontvangt gemiddeld bijvoorbeeld zo’s 300.000 faxen per jaar. Door over te stappen naar een digitale faxoplossing, kan de branche miljoenen besparen op faxapparaten, onderhoud, papier en toners. Faxservice heeft meer dan 20 jaar ervaring binnen de zorgsector en door extra beveiligingsmaatregelen wordt het versturen van vertrouwelijke documenten een stuk veiliger. Onze applicatie is eigen beheer ontwikkeld, redundant opgezet en wordt 24/7 gemonitord. De faxoplossing kan daarnaast ook binnen uw eigen zorgsoftware geïntegreerd worden.

VoIP-leverancier

Huisartsentelefonie

Maassluisstraat 2
Amsterdam
088 455 55 05
info@huisartsentelefonie.nl
Belangrijke wetenswaardigheden

Huisartsentelefonie – We Care Huisartsentelefonie zorgt ervoor dat huisartsen goed bereikbaar zijn en daardoor efficiënt en goed werk kunnen leveren. Wij onderscheiden ons door onze werkwijze, die erop gericht is onze klanten echt te kennen en volledig te ondersteunen. Met E-zorg bundelen we onze krachten op het gebied van betrouwbare, veilige verbindingen en persoonlijke all-in service. Onze praktijkervaring en best-practices gebruiken we graag om ook u te adviseren.

Erkende installatiepartner

ICTIVATE B.V

Thaalpad 37
Echt
085 – 536 00 00
info@ictivate.com
Belangrijke wetenswaardigheden

De gezondheidszorg is constant in beweging. Patiënten en zorgverleners staan voortdurend met elkaar in verbinding, delen kennis en informatie, maken gebruik van de nieuwste applicaties en technieken. Dat lijkt vanzelfsprekend…en dat houden we graag zo. We zetten onze jarenlange expertise binnen de eerste- en tweedelijnszorg met plezier in om ervoor te zorgen dat u altijd en overal zorgeloos kunt werken. Snel, eenvoudig en vooral veilig over de gewenste informatie beschikt. En dat u gemakkelijk met collega’s, partners of patiënten kunt samenwerken. Hoe we dat doen? Door te denken in ICT-oplossingen die werken. Wij zijn altijd op de hoogte van de laatste medische innovaties en zorgconcepten. ICT-oplossingen op maat, afgestemd op uw specifieke wensen, werkwijze en bedrijfsprocessen. Zo kunt u uw aandacht richten op uw kernactiviteiten. En doen we allebei waar we goed in zijn. ICTIVATE B.V. is uw betrouwbare ICT partner voor Limburg en Zuid- en Midden-Brabant. Benieuwd hoe wij u kunnen helpen met E-Zorg? Bel of neem dan contact met ons op voor meer info.

Erkende installatiepartner

ILC-Europe

Scherpakkerweg 9A
Eindhoven
040 223 09 40
sales@ilc-europe.nl
Belangrijke wetenswaardigheden

Bedrijven, zorginstellingen en bedrijfsprocessen zijn continue aan veranderingen onderhevig. Een belangrijke succesfactor om deze ontwikkelingen probleemloos te laten verlopen zijn een betrouwbare en flexibele werking van de processen tussen zowel ondernemingen als de onderlinge afdelingen zelf. Het is dan ook van essentieel belang dat de processen feilloos functioneren. Duidelijke informatie en een optimale bereikbaarheid zijn hiervoor de kernvoorwaarden. Dit vraagt om een frisse en heldere kijk op automatiseren.

Cloudleverancier

KPN Internedservices

Wilhelminakade 123
Rotterdam
070 343 43 43
Belangrijke wetenswaardigheden

Internedservices biedt premium IT & Cloud oplossingen op abonnementsbasis die geen investeringen vereisen. Ontwikkeld vanuit bewezen technologie, met extra aandacht voor service, kwaliteit en zekerheid.

Cloudleverancier

KPN Managed Hybrid Cloud

Wilhelminakade 123
Rotterdam
070 343 43 43
Belangrijke wetenswaardigheden

Om succesvol digitaal te transformeren, kiest u voor een hybride cloud.Hierin worden verschillende cloudoplossingen samengebracht. Met Managed Hybrid Cloud laat u applicaties optimaal presteren via Private Cloud (on-premises), Virtual Private Cloud en Public Cloud. Met Cloud Connect koppelt u alles aan elkaar. Overzicht en controle houdt u met ons Cloud Control Dashboard en voor de modernisering van uw applicaties bieden we u AppFactory.

Erkende installatiepartner

Linge ICT Solutions

Wadistraat 5
Sint-Philipsland
085 401 98 50
info@linge-ict.nl
Belangrijke wetenswaardigheden

Maak kennis met Linge ICT Solutions. Een bedrijf boordevol ambitie om apotheken en huisartsen van dienst te zijn. We hebben een jong en enthousiast team die elke dag voor u klaar staat. Of het nu gaat om eenvoudige vragen of complexe projecten. Wij zorgen ervoor dat uw systeem draait. Uw partner in de zorg Onze disciplines liggen voornamelijk in de zorg. Voor diverse huisartsen en apotheken zijn we vast aanspreekpunt als het gaat om de ontzorging van hun werkprocessen.

VoIP-leverancier

Loogisch

Oldenzaalseweg 99
Fleringen
088 480 04 00
info@loogisch.eu
Belangrijke wetenswaardigheden

Wij kennen de zorg als geen ander en weten dat goede telefonische bereikbaarheid van levensbelang is. Loogisch biedt u een high secure Cloud Telefonie oplossing met flexibiliteit en vele voordelen die Cloud Telefonie u kan bieden, en dat met de noodzakelijke betrouwbaarheid en veiligheid van een gesloten netwerk. Wij beheren ons Cloud Platform 24/7 in onze Private Cloud omgeving, een garantie voor de best mogelijke bereikbaarheid. Naast telefonie, installeert, certificeert en onderhoudt Loogisch systemen op het gebied van inbraakbeveiliging, wifi, cameratoezicht, toegangscontrole en brandbeveiliging. Loogisch Communicatie en IT is één van de eerste bedrijven in Nederland die voor alle genoemde disciplines gecertificeerd is. Dit betekent voor u één aanspreekpunt, één leverancier en één factuur. Bent u op zoek naar één veilige oplossing voor uw praktijk? Aarzel dan niet om met ons contact op te nemen, want wij staan 24/7 voor u en uw organisatie klaar.

Erkende installatiepartner

Lucas IT B.V.

Zandhuisweg 1
Albergen
0546 442 322
info@lucasit.nl
Belangrijke wetenswaardigheden

Wij bestaan sinds 1999 en IT speler van formaat met meer dan 35 enthousiaste medewerkers. We bieden één aanspreekpunt, volledige ontzorging en lopen voorop in ontwikkeling, hightech techniek en kennis op het gebied van automatisering, cloud computing, IT security, internet, voip, mobility, audiovisuele oplossingen en printing. Werkgebied: landelijk. Daarnaast maken we gebruik van het twindatacenter op 2 locaties in Hengelo (Ov). Het datacenter is ISO 27001, 14001, 9001 en NEN7510 gecertificeerd. De klanten van Lucas IT nemen ICT serieus en zien het als fundament voor de organisatie. Onze medewerkers zijn gecertificeerd. Daarnaast kennen we een specialisatie in de ZORG. Voor 1elijns zorg IT-oplossingen is een apart platform opgericht: www.itontzorgt.nl. Lucas IT is aangesloten bij Nederland ICT, beschikt over diverse partnerships en certificeringen van triple A-fabrikanten en behoort tot de top 3% van financieel gezonde bedrijven in Nederland.

Erkende installatiepartner

MediPC

Carolina van Nassaustraat 331
Den Haag
088 018 59 00
ictloket@medipc.nl
Belangrijke wetenswaardigheden

MediPC is een bedrijf dat als ICT beheerder al jaren actief is met diverse diensten binnen de eerstelijnszorg. Door onze ervaring en achtergrond in de zorg zijn de medewerkers van MediPC in staat om daadkrachtig en oplossingsgericht met de automatisering binnen de praktijk aan de slag te gaan. Met MediPC heeft u nog maar één aanspreekpunt. Omdat wij naast ICT ondersteuner ook praktijkadviseur zijn en samenwerken met telecombedrijven en bedrijven op andere gebieden binnen de praktijk. MediPC als ICT ondersteuner voor zorggroepen en ketenzorg. MediPC biedt ketenzorgondersteuning aan zorggroepen en werkt daarbij samen met verschillende ketenzorg bedrijven in de eerstelijnszorg en daarnaast verzorgen wij de inwerktrajecten voor POHGGZ medewerkers in de regio Haaglanden en regio Leiden.

Erkende installatiepartner

Meerschap BV

Sloterweg 1210
Amsterdam
020 – 671 53 36
info@meerschap.nl
Belangrijke wetenswaardigheden

Meerschap is een ICT dienstverlener in het MKB met een specialisatie in de zorg. Vanuit Amsterdam bedienen wij diverse klanten met toekomstvaste ICT oplossingen. Lokaal, vanuit de cloud of een mix van beiden. Alles op maat, in samenspraak met de klant en op basis van wederzijds vertrouwen. Wij geloven in een mix van startende en ervaren professionals. Nieuwe kennis en nieuwe inzichten in combinatie met ervaring en overzicht. Klanten waarderen onze persoonlijke aanpak en openheid. Partners waarderen ons meedenkend vermogen. Wij zien de diensten van e-Zorg als een onderdeel van onze diensten en zijn vaak betrokken bij nieuwe producten en pilots.

Algemene leverancier

NDIX

Zuiderval 64
Enschede
053 711 41 50
info@ndix.net
Belangrijke wetenswaardigheden

NDIX is een open en onafhankelijk connectiviteitsplatform voor bedrijven en instellingen in alle sectoren in zowel Nederland als Duitsland. Het structureel verbeteren van het vestigingsklimaat en het bevorderen van bedrijvigheid en innovatie door het realiseren van een onbeperkte en grensoverschrijdende beschikbaarheid van ICT-diensten en breedbandverbindingen voor bedrijven en instellingen is dan ook onze missie. Met als spin in het web onze ‘digitale marktplaats’ waar wij aan de ene kant ICT-dienstaanbieders en aan de andere kant bedrijven en instellingen aansluiten die over ons open netwerk ICT-diensten van elkaar kunnen afnemen. Hierdoor stellen wij innovatieve organisaties in staat om mee te werken aan een ideaal landschap waarbij hun diensten eenvoudig en efficiënt kunnen worden gedistribueerd. Wij leveren daarnaast: Connectiviteit Layer2 aansluitingen op kantoor locaties Layer 2 datacenter connectiviteit WDM connectiviteit Internetexchange Naast het eigen peering-platform hebben we een exchange naar o.a. Ams-IX en DEC-IX. Operator / belichting service NDIX beheert en belicht diverse netwerken in opdracht van parkmanagementverenigingen of stichtingen.

Erkende installatiepartner

Nedcomp

Goudsesingel 8d
Rotterdam
010 798 78 48
beheer@nedcomp.nl
Belangrijke wetenswaardigheden

Nedcomp is een gecertificeerde Managed Service Provider met een persoonlijke touch. Managed Hosting, Managed Cloud of een goed advies over de infrastructuur; onze engineers gaan graag de uitdaging aan om een veilige en betrouwbare oplossing te bieden. Met 20 jaar ervaring en een hecht team zijn we inmiddels specialist in Maatwerk zorghosting en zijn trots op onze samenwerking met E-zorg.

Applicatieleverancier

PharmaPartners

Wilhelminakanaal Zuid 110a
Oosterhout
088 688 88 88
Belangrijke wetenswaardigheden

PharmaPartners ontwikkelt en beheert zorgsystemen voor huisartsen, huisartsenposten, openbare- en ziekenhuisapotheken, medisch specialisten en geïntegreerde eerstelijns zorgorganisaties. Samenwerken is de basis van ons bedrijf en onze IT-oplossingen. Met innovatieve ontwikkelingen dragen we bij aan kwalitatief hoogwaardige, betaalbare, doelmatige en toegankelijke zorg.

Applicatieleverancier

Promedico

Winthontlaan 6
Utrecht
030 601 66 20
info@promedico.nl
Belangrijke wetenswaardigheden

Promedico Groep B.V. (hierna: Promedico) is een toonaangevende softwareleverancier van informatiesystemen voor geïntegreerde zorg. Een krachtige, innovatieve organisatie met ruim drie decennia kennis en ervaring in de eerstelijnsgezondheidszorg. Promedico opereert onder de Stichting Digitaal Geïntegreerde Zorginformatisering (hierna: Stichting). De Stichting behartigt de belangen van zorgverleners in de eerstelijnszorg. Onder Promedico vallen de bedrijven Promedico ICT B.V., Apro B.V., Care2U ketenzorg B.V. en MGP eHealth B.V. We ontwikkelen gedegen, moderne en toekomstgerichte softwareoplossingen voor (apotheekhoudende) huisartsen, apotheken, praktijkondersteuners, zorggroepen en de patiënt. Promedico blijft voor al haar klanten werken aan koppelingen met alle partijen in de markt. Promedico werkt aan open systemen en koppelingen voor iedereen: gericht op optimale zorgverlening en gezondheid, want Promedico staat voor: ‘Beter voor iedereen.’

VoIP-leverancier

Routit

Maxwellstraat 51
Ede
088 437 26 36
sales@routit.nl
Belangrijke wetenswaardigheden

Het E-Zorg netwerk is volledig gekoppeld met het RoutIT netwerk. Hierdoor kan elke partner van Routit VoIP leveren over het E-Zorg netwerk. Een aparte verbinding is dan niet meer nodig.

Cloudleverancier Erkende installatiepartner

Van Vlodrop IT

Hulterweg 28
Oirsbeek
046 820 02 11
info@vanvlodropit.nl
Belangrijke wetenswaardigheden

Van Vlodrop IT is gespecialiseerd in het inrichten, beheren en onderhouden van kantoorautomatisering op gebied van pc- en netwerkbeheer inclusief beveiliging. Door ons breed scala aan diensten en het leveren van Ict op maat kunt u voor zowel een zakelijke, als voor een particuliere oplossing bij ons terecht. Wij werken tegen scherpe tarieven.

VoIP-leverancier

Vcare

Pantheon 2
Enschede
088 480 09 00
Belangrijke wetenswaardigheden

Bereikbaarheid in de zorg gaat niet over extra lijnen. Een goede bereikbaarheid begint met inzicht in uw specifieke situatie. Vcare levert telecommunicatieproducten- en diensten aan professionele organisaties voor wie kwaliteit en continuïteit zeer belangrijk zijn – of zelfs van levensbelang – zoals in de gezondheidszorg. Met de juist oplossing kan dat gebruiksvriendelijk, veilig en kostenefficiënt.

Narrowcasting

Wachtkamerschermen

Kerkenbos 1053-P
Nijmegen
024 350 45 67
info@evalue8.nl
Belangrijke wetenswaardigheden

Wachtkamerschermen® is het meest gebruikte en best beoordeelde patiënten informatiesysteem in de eerste- en tweedelijns zorg. Met Wachtkamerschermen® kunt u snel en eenvoudig informatie communiceren richting de wachtende patiënt, zoals wachttijden en mededelingen over uw gezondheidscentrum, kliniek of praktijk. Maar ook het tonen van volgnummers en bewegwijzering behoort tot de mogelijkheden.

Erkende installatiepartner

Westers Automatisering

Eemweg 31-14
Eemnes
035 870 01 00
Belangrijke wetenswaardigheden

Westers Automatisering is gespecialiseerd ICT dienstverlener in de gezondheidszorg. Onze gedegen aanpak en betrouwbaar advies wordt al decennia gewaardeerd door opdrachtgevers In de eerste- en tweedelijns zorg en de GGZ. Als Managed Service Provider beschikken wij over alle professionele bouwstenen om onze klanten tegen scherpe tarieven een veilige en stabiele IT omgeving te bieden. Van storingsvrije desktop tot volledige cloud oplossingen en telefonie diensten. Het betrouwbare eZorg netwerk staat vaak aan de basis van onze oplossingen.