Partners aan het woord

E-Zorg wordt alleen maar sterker en beter in zijn dienstverlening als we samen met onze partners blijven werken aan vernieuwingen in de zorg. Daarbij is de mening van onze partners uitermate essentieel. We laten er een paar aan het woord.

Van Vlodrop IT:
“E-Zorg heeft aan een half woord genoeg”

“We kunnen al 15 jaar met elkaar lezen en schrijven”, vertelt Jacques van Vlodrop, technisch directeur en oprichter van Van Vlodrop IT gevraagd naar het waarom van de langjarige samenwerking tussen Van Vlodrop en E-Zorg. Hij wijst vooral op de vele zaken die beide bedrijven met elkaar gemeen hebben en daarnaast ook de kracht van de dienstverlening van E-Zorg.”

Lees het interview

 

Westers Automatisering & Consultancy:
“E-Zorg is de spin in het web”

“Wij werken al vele jaren samen met E-Zorg en we hebben ze zien ontwikkelen tot de partij die je gerust ‘de standaard’ mag noemen, als het gaat om veilige communicatieverbindingen in de zorgsector. We hebben E-Zorg zien groeien van een partij die zich vooral onderscheidde op technisch vlak naar een bedrijf dat zijn partners zeer serieus neemt en met ze in gesprek gaat om zo samen naar goede oplossingen voor de zorgprofessional toe te werken.”

Lees het interview

ILC-Europe:
“E-Zorg heeft zijn zaken het best op orde”

“Daarom werken we al jaren naar volle tevredenheid samen. We staan er samen voor de zorg optimaal te faciliteren. Ik zie deze samenwerking als een stabiele factor onder onze dienstverlening. We merken ook dat we elkaar versterken. Zo brengen we bijvoorbeeld potentiele klanten bij elkaar in beeld. Dat doe je niet als je niet overtuigd bent van elkaars kwaliteiten.”

Lees het interview