We doen het niet alleen

Wij werken samen met een keur aan professionele partners die samen met ons oplossingen aanbieden voor de complete zorgsector in al zijn facetten. Het is die samenwerking die onze dienstverlening steeds verder optimaliseert. Samen sterk.

Dit zijn onze partners

Goede partnerships zijn de sleutel tot succes. Wij kunnen de zorgsector ondersteunen met techniek en diensten omdat we kunnen bouwen en vertrouwen op ons partnernetwerk. Opgebouwd in de loop der jaren en steeds verder uitbreidend. We zijn trots op onze partnerships!

Bekijk het partneroverzicht

Dit zeggen onze partners (over ons)

Wij zijn ervan overtuigd dat wij het beste zorgnetwerk van Nederland leveren. Met daarbij excellente ondersteunende diensten gecombineerd met een zeer ter zake kundige helpdesk, bemand door zorgspecialisten. We horen je al denken dat dit wel een zeer hoog Wij-van-WC-eend-bevelen-WC-eend-aan-gehalte heeft. Daarom is het misschien goed om onze partners iets te laten zeggen. Hoor je het ook eens van een ander.

Onze partners over ons

Ook partner worden?

E-Zorg is altijd op zoek naar manieren om zichzelf en de dienstverlening richting de zorgsector te verbeteren.  Als je ook gelooft in samenwerking neem dan zeker contact met ons op, zodat we kunnen zien wat we voor elkaar kunnen betekenen. Klik op onderstaande button voor een e-mailbericht of bel met ons nummer zoals onderaan de pagina vermeld staat! We maken graag kennis!

Contact opnemen