E-Zorg verbinding

Ons E-Zorg netwerk is fysiek volledig gescheiden van andere netwerken (zoals het openbare internet) en biedt daardoor optimale beveiliging en een ongeëvenaarde betrouwbaarheid.

“E-Zorg levert een kwaliteitsproduct. Ik durf zelfs te stellen dat ze in Nederland de partij zijn die de zaken het best op orde heeft”

Joost Wittgen – Eigenaar ILC-Europe

De veelgestelde vragen

Hoe vraag ik een E-Zorg verbinding aan? Hoe weet ik welke techniek/snelheid ik nodig heb? We hebben de meest gestelde vragen al even verzameld. Staat jouw vraag er niet tussen klik dan op de onderstaande knop ‘Bekijk alle veelgestelde vragen’

Er zijn diensten op Internet die filteren op IP adressen. Een publiek IP adres is uniek voor een organisatie of netwerk.

E-Zorg gebruikt de volgende IP adressen op het internet: 37.9.216.64/27.
De IP range loopt dan van 37.9.216.64 tot en met 37.9.216.95

Maak je gebruik van E-Zorg dan maak je ook gebruik van het publieke IP adres van E-Zorg. Deze is niet specifiek voor jou, maar generiek voor E-Zorg.

Mocht een dienst zoals Vecozo je vragen om een publiek IP adres door te geven, dan kunt je verwijzen naar dit artikel: https://faq.ezorg.nl/KB/internet-ip-adres-e-zorg/

Dat kunnen we zeker! Klik op de knop hieronder en vul daarna het formulier in. We nemen zsm contact met je op.

Nieuw wachtwoord aanvragen

Heb je de beschikking over een E-Zorg verbinding dan kun je gratis gebruikmaken van de mogelijkheid om veilig te mailen middels E-Zorg e-mailadressen (@ezorgsite.sehosting.nl). E-Zorg maakt gebruik van geavanceerde spamfilters en de mailservers staan binnen het beveiligde netwerk. Per verbinding kan je gratis 10 adressen aanvragen via de knop hieronder.

E-mailadressen aanvragen

De snelste weg is om op de informatiepagina van E-Zorg Verbinding op de knop ‘Aanvragen’  te klikken. Deze knop leid je naar een eenvoudig formulier om je verbinding aan te vragen. Mocht je echter nog vragen hebben kun je ons natuurlijk altijd even bellen om meer uitleg te krijgen. We helpen je graag

Aanvragen

Welk soort verbinding je nodig hebt is uiteraard zeer afhankelijk van het aantal gebruikers en de dienstverlening die je aanbiedt. Glasvezel is simpelweg gesteld op dit moment de beste optie met daarbij de meeste flexibiliteit naar de toekomst (het dataverbruik zal alleen maar toenemen) en met als bonus een gratis mobiele backup. Maar misschien heb je dit nu nog helemaal niet nodig en volstaat een ADSL of VDSL lijn al. Als je op de informatiepagina E-Zorg Verbinding bij de Documenten het bestand XYZ download kun je zien wat deze technologieën precies inhouden. Je kunt natuurlijk altijd ook gewoon even contact met ons opnemen. We helpen je graag.

In het Hoofdmenu staat de optie Prijslijst. Hier vind je de verschillende abonnementsvormen, hun prijzen en ook de prijzen voor de verschillende additionele diensten. Je hebt al een eenvoudige (maar volledige veilige) verbinding vanaf €80,-

Bekijk alle veelgestelde vragen